Elismerték a legjobbakat

2019.02.16. 10:22

Gazdasági teljesítményeket díjazott az Iparkamara

Az elmúlt esztendő kiemelkedő teljesítményeit elismerő kitüntetések hagyományos átadó ünnepségét tartotta meg tegnap este a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

Wald Kata

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kitüntetési Rendje alapján a kamara elnöksége dönt a kamarai díjak kitüntetettjeiről. A kitüntetésekre számos javaslat érkezett a kamarai testületek és tisztségviselők részéről. A kamara elnöksége mérlegelve a javaslatokat, a következő döntéseket hozta.

A Zsolnay Díj Baranya Gazdasági Fejlesztéséért kitüntetettje Szekó József. Az Angster József Díj kitüntetettje Somogyvári Lajos, a Harman Professional Kft. vezetője. Az Év Üzletembere Díj kitüntetettje Urbán Ernő, az Erla Sound & Light egyik tulajdonosa és vezetője. Az Életmű Díj kitüntetettje Behekné Barta Mária, aki immár 30 éve végez kiemelkedő munkát az idegenforgalom és a vendéglátás területén. Ugyancsak életműdíjat kapott Fodrócziné Pohl Margit, aki évtizedek óta az eFeF Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője, és Rendeczki Lajos fodrászmester a fodrász szakma folyamatos fejlődéséért végzett munkájáért. Az Év Fiatal Üzletembere Díj kitüntetettje Csepregi Zoltán, a W5labs IT-fejlesztő cég tulajdonos-ügyvezetője. Címzetes kamarai tanácsos címet kapott Vétek Jánosné, dr. Orosdy Béla, és Bogos Csaba.

A Baranya Megyei Idegenforgalmi Díj kitüntetettje a Pannon Filharmonikusok-Pécs NKft. A Baranya Megyei Szakképzési Díjat Zsiga István országos és nemzetközi hírű elismert vendéglátóipari szakember, illetőleg Osvald Levente a Pécsi Szakképzési Centrum Angster József Szakgimnáziumának gyakorlati oktatásvezetője és tanműhelyvezetője vehette át. Hasonló elismerésben részesült a Treszner Kft. A Baranya Megyei Innovációs Díj kitüntetettje az Infratrainer Kft. és a Wallgo Design Kft. A Baranya Megyei Környezetvédelmi Díjat a Tomelilla Kft. kapta. A Baranya Megyei Export Díj kitüntetettje a Huniolift Kft. Az Év Kereskedője Díj kitüntetettje Folkmann Ferenc. Az Év Kézművese Díjat Lebedy János érdemelte ki.

Mohácsi Szakképzési Díj: HVS Bau Kft. Mohácsi Idegenforgalmi Díj: Lakatos László kerámiakészítő. Jánosi Engel Adolf Díj: Rajnai Norbert a RÁK Antenna Gyártó Kft. ügyvezetője. Komlói Szakképzési Díj: Schelb József, a Heg-Tan Kft. tanműhelyének oktatója. Komlói Idegenforgalmi Díj: Faragó Endre, a Komlói Mini ZOO tulajdonosa. Szigetvári Idegenforgalmi Díj: a Szigetvári Zrínyi Vár munka-csapata. Than Károly Díj: Horváth István Vajszló polgármestere. Siklósi Szakképzési Díj: Márkus-Késmárki Krisztina, a Pécsi SZC Garai Miklós Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának oktatója. Siklósi Idegenforgalmi Díj: Beck Engelbert Joakim, Palkonya polgármestere.

Címkék#iparkamara
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában