Ígéretes sportkomplexum

2021.10.23. 13:58

Jó úton halad a sportcsarnok kivitelezése Vajszlón

Haladnak a többfunkciós sportcsarnok terveivel, mely a kormány támogatásából, a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúrafejlesztési Program keretében jön létre, több mint kétszázmillió forint állami beruházásból.

M. R.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A sportkomplexum egy több mint háromezer négyzetméteres tanuszodából, egy körülbelül 1900 négyzetméteres kézilabda-sportcsarnokból, valamint egy 1000 négyzetméteres sportszállóból, különböző szabadtéri sportterületekből fog állni. A komplexumban lesz egy füves focipálya és egy műanyag borítású futópálya is.

A beruházás nem csupán a Vajszlón és a környéken élők sportolási igényeit szolgálja majd ki, hanem országos szinten jelentős sportközpontnak ígérkezik. A hónap elején megjelent a közbeszerzési kiírás a sportcentrum tervezését illetően, mely szerint hamarosan megkezdődhetnek a tanuszoda és az azt kiszolgáló épületek kivitelezésének előkészítő munkálatai az ormánsági településen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában