Ingatlanajánló

2022.06.18. 15:40

760 millióért eladó a Bükkösdi Öko-park

Akár ön is megveheti a Bükkösdi Öko-parkot. Persze ha akad ekkora összeg a bankszámláján. És hogy mi jár ezért a pénzért? Mutatjuk a szépséget és a rendkívüli lehetőség részleteit!

Pécstől 25 km-re, a Zselic délkeleti részén fekvő, csodálatos természeti környezetben elterülő Bükkösdi Öko-park keresi új tulajdonosát. A 18,5 hektáron fekvő Öko-Park az év 365 napjában nyújt kikapcsolódási lehetőségek minden korosztály számára.Az 5 vendégház 73 személy számára biztosít állandó szálláslehetőséget. Ezen felül pedig a Jurta vendégházakban további 40-50 fő elszállásolására van lehetőség szezonális jelleggel.

A 150 fő befogadására alkalmas Galagonya étterem tökéletesen alkalmas esküvők, rendezvények, tréningek lebonyolítására. 1-1 db boxos illetve szabad istálló áll rendelkezésre. 

A fentieken kívül Élménypajta, borospince valamint fedett lovarda is található. Szinte a teljes energiafelhasználás megújuló energia igénybevételével történik a legmodernebb napelemes, hőszivattyús rendszerek segítségével. 

A park területén termálvíz található, melynek kinyeréséhez a vízjogi engedély rendelkezésre áll. 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában