A részvétel ingyenes

2022.07.07. 15:34

A háború lesz a középpontban az MCC következő előadásán

MW

Mennyire eredményes az európai diplomácia az orosz–ukrán háborúban? Hatásosak-e a nyugati gazdasági szankciók, vagy mi esünk az oroszoknak ásott gödörbe? Az európai gazdaság felkészült-e az Oroszország nélküli életre? Milyen eszközökkel tud a Nyugat hatást gyakorolni Putyinra? Ezekre a kérdésekre keresik a választ azon az előadáson, amelyet július 18-án, hétfőn, délután öt órától tartanak a Mathias Corvinus Collegium pécsi központjában.

A meghívott előadó dr. Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője lesz, aki 2008-ban kezdte diplomata karrierjét: külgazdasági irodavezető volt Magyarország Szingapúri Nagykövetségén. Rövid idő alatt a szingapúri Európai Kereskedelmi Kamara elnökségi tagjának is megválasztották. 2014-től Magyarország állandó képviselője, majd 2015-től nagykövete lett a Kereskedelmi Világszervezet mellett Genfben. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének oktatója.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában