A Parlamentben fogadták őket

2022.07.16. 09:01

Fiatal baranyai szakemberek értek el sikereket

Forrás: Szakma Sztár Fesztivál Facebook

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal szervezte meg a Szakma Sztár Fesztivált. Az országos szakmai versenyek döntőin 86 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a fiatal szakemberek.

A Szakma Sztár Fesztivál célja a szakképzés népszerűsítése, útmutatás a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára. Baranya megyéből 5 fiatal versenyző és felkészítő tanára vehette át a közelmúltban a Parlamentben az elismerő okleveleket.

Gráber Kristóf kőműves, a Baranya Megyei SZC Pollack Mihály Technikum és Kollégium diákja 1. helyezést, Réder Adél fodrász, a Baranya Megyei SZC Simonyi Károly Technikum és Szakképző Iskola tanulója 2. helyezést ért el. Szintén második helyen végzett Illés Ákos vendéglátásszervező, a Baranya Megyei SZC Zsolnay Vilmos Technikum és Szakképző Iskola diákja, valamint Poór Mátyás ács a Baranya Megyei SZC Pollack Mihály Technikumból. Hamar László gépi forgácsoló harmadik helyezést ért el – ő a Baranya Megyei SZC Komlói Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium növendéke. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!