Fórumot tartanak

2022.07.22. 09:01

Útmutatót kaphatnak a KATA-s vállalkozók

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: AS

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatóság tájékoztató fórumot szervez (hibrid formában) a KATA szabályozásának átalakításával kapcsolatban. Helyszín: kamarai székház (Pécs, Majorossy I. u. 36.) Zsolnay terem vagy online, az időpont augusztus 1., 14 óra.

A vállalkozókat megszólító rendezvény célja, hogy az újonnan megjelent KATA törvény és a jelenlegi ismereteink alapján a felmerülő kérdésekre az érintett vállalkozások szakemberektől választ, útmutatást kapjanak a lehetséges alternatívákról. A fórumon a KIVA, TAO és az ezekhez kapcsolódó szükséges nyomtatványok bemutatására is sor kerül.

Az aktuális témában a kamara szervezésében a NAV Baranya megyei, illetőleg dél-dunántúli szakemberei, valamint gyakorló könyvelők, kamarai tisztségviselők ismertetik az életbe lépő változó szabályokat, az ezzel kapcsolatos teendőket, és lehetőségeket. 

A rendezvényen való részvétel rendezett kamarai regisztrációval rendelkező cégeknek, egyéni vállalkozóknak ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2022. július 28. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!