Hiányzik az engedély

2023.01.10. 13:49

Akár le is bonthatják a pécsi 48-as téren található pavilont

Akár le is bonthatják Pécsett, a 48-as téren álló pavilont, ha a tulajdonosa nem rendezi a közterület-használati engedélyt a Biokom Nkft.-vel.

bama.hu

Fotó: Google Maps

Meglepő felhívás fogadja a Biokom Nkft. honlapján az olvasókat, amelyben arról értesíti a 48-as téren található pavilon tulajdonosát, hogy nem rendelkezik közterület-használati engedéllyel.

Mint írják: "

Nyilvántartásunk szerint Pécsett a 48-as téren lévő Fornetti pavilon nem rendelkezik érvényes közterület-használati megállapodással.

A közterületek használatáról szóló 31/2008:8V.15.) önkormányzati rendelet 5.§ (2) bekezdés b) pontja alapján közterületi megállapodást kell kötni tartós elárusítóhely, (pavilon), mozgó vagy ideiglenes elárusító hely, valamint kitelepült elárusítóhely elhelyezésére.

Felszólítjuk a pavilon tulajdonosát, hogy a jelen felhívásunk közzétételétől számított 30 napon belül intézkedjen a pavilon lebontásáról és a közterületről történő eltávolításáról!

Amennyiben a felhívásnak a jogosulatlan használó a megadott határidőn belül nem tesz eleget, a használatot nem szünteti meg, az egyéb jogkövetkezményeken túl a BIOKOM Nonprofit Kft. – Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából- a pavilont a jogosulatlan használó költségére és veszélyére eltávolítja, annak megőrzéséről gondoskodik.

A lebontott pavilon csak az eltávolítás, a tárolás és a jogtalan használat miatti egyéb költségek megfizetése után vehető át" - olvasható a felhívásban.

 

Címkék#BIOKOM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában