Aktuális témák lesznek

2023.02.17. 15:26

Gazdálkodói fórumot tart az agrárkamara

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: Matej Kastelic

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Agrárminisztérium szakmai fórumot tart a megújult Közös Agrárpolitikáról (KAP), a gazdálkodókat érintő, azzal kapcsolatos tudnivalókról. Az érdeklődőket február 21-én, kedden 14 órakor várják a Baranya Vármegyei Kormányhivatal dísztermébe. A megjelenteket dr. Horváth Zoltán, a Baranya Vármegyei Kormányhivatal főispánja és Rittlinger József, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya vármegyei elnöke köszönti, majd előadások következnek.

A megújult Közös Agrárpolitikáról és annak gazdálkodókra gyakorolt hatásáról Vadkerti-Tóth Viktor, a NAK agrárpolitikai szakértője beszél, dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár Magyarország KAP Stratégiai Tervének I. pilléréről tart tájékoztatót. Ezt követően dr. Tarnai Lívia, a Baranya Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályvezetője foglalja össze a 2014-2020 EU-s költségvetési ciklus EMVA/EMGA támogatásait Baranya vármegyét érintően. A rendezvény ingyenes, de regisztráicióhoz kötött. A részvételi szándékot február 20-ig a [email protected] e-mail címen lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában