Konfliktus és kezelése

2023.06.01. 14:40

Mik az orosz-ukrán háború a gazdasági következményei? Június 8-án kiderül!

„A konfliktus ára: Az orosz-ukrán háború gazdasági hatásai” címmel tartanak beszélgetést a Mathias Corvinus Collegium (MCC) pécsi képzési központjában június 8-án 17 órakor.

M. R.

A szervezők mindazokat várják, akik érdeklődnek a nemzetközi geopolitika és a gazdasági folyamatok iránt, s kiemelten kíváncsiak az orosz-ukrán háború gazdasági következményeire. Az esemény, melyet az MCC Budapest Peace Forum keretein belül rendeznek, izgalmas lehetőséget kínál arra, hogy mélyebb betekintést nyerjenek az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus globális gazdasági következményeibe.

A fő előadó, Christopher Davis, az Oxford Institute of Population Ageing csoport megbízottja, aki kiemelkedő szakértő az olyan komplex gazdasági jelenségek elemzésében, mint a fegyveres konfliktusok hatása a globális kereskedelemre és a világgazdaságra. Davis mélyreható elemzéseivel és éleslátó megfigyeléseivel bepillantást enged nekünk a háború gazdasági következményeinek globális szintű hatásaira.

A panelbeszélgetésen fókuszba kerül az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus gazdasági aspektusa, beleértve a két ország közötti kereskedelem, befektetések és gazdasági kapcsolatok alakulását. Christopher Davis bemutatja azokat a gazdasági tendenciákat, melyek a háború hatására alakultak ki, és rávilágít azokra a kihívásokra, amelyekkel a globális kereskedelmi rendszer szembesülhet.

Az MCC Budapest Peace Forum szervezésében megvalósuló rendezvény segíthet abban, hogy elősegítse az építő párbeszédet és megértést a konfliktusok és a béketeremtés lehetőségeit illetően. Az eseményre való belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az MCC tolmácsolást biztosít az angol nyelvű előadáshoz, így minden résztvevő számára lehetőség nyílik a tartalom megértésére és a vélemények kifejtésére.

Regisztrálni ITT LEHET


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában