Online számlázás

2018.07.14. 14:47

Július végéig nem bírságol az adóhivatal

Július 1-től kötelező számla-adatszolgáltatást segíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ingyenesen használható számlázó programja, az Online Számlázó.

T. V.

Tízezer és húszezer forintos bankjegyek egy pénztárcában. Magyarország ma is hivatalos fizetõeszközét, a forintot, 70 évvel ezelõtt, 1946. augusztus elsején vezették be. A pengõt felváltó új pénz nevét I. Károly történelmi aranyforintjáról kapta. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Faludi Imre

Előfordulhat, hogy egy vállalkozás nem áll készen július elsején az online adatszolgáltatásra annak ellenére, hogy megkezdte a felkészülést.

A számlázó program nem megfelelő működése miatt a NAV július végéig nem bírságolja az adatszolgáltatás mulasztását, ha az adott cég képviselője regisztrál az Online Számla rendszerben és a számlaadatok július végéig, utólag megérkeznek a NAV-hoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában