Nem várható eső

2022.10.05. 08:55

Beköszönt a vénasszonyok nyara

Beköszönt a vénasszonyok nyara az elkövetkező napokban. A hajnalok párásak lesznek, több helyen képződik köd, de ezek napközben feloszlanak.

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

„Kellemes őszi napok várnak ránk, főleg csütörtöktől emelkedik 20 fok fölé a csúcshőmérséklet” – mondta Kókai Ádám, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa.

Fronthatás ugyan nem terheli szervezetünket, de az arra érzékenyeknél a megfigyelések szerint az olyan általános tünetek – migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák – mellett várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is, olvasható a köpönyeg.hu oldalon. Vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az ízületi fájdalmak is felerősödhetnek.

Várható időjárás Baranyában (Forrás: köpönyeg.hu)

Szerda: minimum hőmérséklet 7 fok, maximum 21 fok

A napsütést egyre több fátyolfelhő szűri, de ebből csapadék sehol sem alakul ki. A déli, délnyugati szél megélénkül. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtök: minimum hőmérséklet 7 fok, maximum 20 fok

A reggeli párásság után a napsütést fátyol- és rétegfelhők zavarják. Nem lesz eső. Az északnyugatira forduló szél mérsékelt marad. 20 fok köré melegszik a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!