Fronthatás nem várható

2022.10.24. 08:32

Folytatódik a tavaszias ősz a következő napokban is

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

A sok évi átlaghoz képest a héten enyhébb, szárazabb idő várható. Kisebb csapadék azért előfordulhat, a tavaszias ősz tovább folytatódik, a hőmérséklet 25 fok közelébe kúszik.

Várható időjárás Baranyában 

Hétfő

Fátyolfelhők szűrte napsütés várható. A várható hőmérséklet: 23-25 fok. A délnyugati szél északnyugatira fordul és megélénkül.

Kedd

A nap első felében borongós, párás, foltokban ködös idő lesz, reggelig szórványosan alakul ki eső, zápor. Déltől északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre több helyen bukkan elő a nap.

Szerda

Reggelre az ország nagy részén ködfoltok jelennek meg, melyek a Dunántúlon akár tartósabban is megmaradhatnak. A keleti tájakon kevés napsütés is lesz. Szitálás előfordulhat. A maximumok 15 és 20 fok között alakulnak.

Orvosmeteorológia

Az eddigiekhez hasonlóan alakul az időjárás orvosmeteorológiai szempontból. Fronthatás nem várható. Az érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti. Ágynyugalom, elsötétített szobában néhány óra pihenés, fájdalomcsillapító gyógyszer a tüneteket jelentősen csökkentheti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!