Időjárás

2022.10.21. 08:32

Ma még napsütésre, a hétvégén már ködös időre számíthatunk

forrás: köpönyeg.hu

Fotó: Konstanttin

A következő napokban ködös hajnalokra ébredhetünk. Pénteken napsütés, szombaton eső, zápor, míg október 23-án felhős, napos idő várható.

Várható időjárás Baranyában

Péntek
Nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de estig sehol sem lesz eső. A délkeleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős. Reggel 2, délután 17-19 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat
Erősen felhős, borult lesz az ég. Eleinte csak szórványosan, majd késő délutántól az ország délnyugati, déli felén többfelé várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szél megélénkül. 10 és 22 fok között változik a hőmérséklet.

Vasárnap
Nemzeti ünnepünk napján reggelre sokfelé képződik köd, mely a déli órákra megszűnik, illetve rétegfelhőzet alakul ki. Többórás napsütés is valószínű. 10 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk. Mérsékelt marad a déli szél.

Orvosmeteorológia 

Számottevő fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket. Napközben több-kevesebb napsütésre, kellemes őszi időre számíthatunk. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!