tolvajok

2018.01.09. 09:46

Két fiatal lopott láncfűrészt és fűkaszát

A rendőrök a két alsószentmártoni tolvajt és az orgazdát is elfogták.

Órákon át tartott a helyszínelés a pályaudvaron (fotó: Dunántúli Napló)

Egy helyi férfi kért segítséget a rendőröktől hétfőn azért, mert az alsószentmártoni házához tartozó melléképületéből két nappal korábban valaki ellopta a motoros fűkaszáját.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy a tolvaj január 6-án este a fészer ajtaján lévő lakatpántot lecsavarozva jutott az épületbe. A rendőrök három órán belül beazonosították és elfogták a lopással gyanúsítható 20 éves helyi férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, és azt is elmondta, hogy január 7-én egy 16 éves helyi fiúval egy másik alsószentmártoni épületbe is betört, ahonnan egy motoros fűrészt lopott el. A rendőrök az ellopott fűkaszát és fűrészt lefoglalták, és elfogtak egy 30 éves helyi férfit is, akit orgazdasággal gyanúsít a rendőrség.

A három férfi ügyében a Siklósi Rendőrkapitányság lopás vétség, és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában