baleset

2018.03.27. 08:45

Felborult egy kisbusz Baranya megyében

Felborult egy kisbusz kedd – reggel Baranya megyében, a Szava és Ócsárd közötti úton. – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

bama.hu

A balesethez a pécsi és a siklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink arról szóltak, hogy a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátták.

A helyszínre érkező kollégáink a közelben dolgozó közmunkásoktól megtudták, hogy a kisbusz egy szőlőbirtokra szállított volna munkásokat. A járműben kilencen utaztak, négy férfi és öt nő. Egy férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, három nő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség sajtóosztályától a nap folyamán megtudtuk, hogy a siklósbodonyi személyi sérüléses baleseten kívül öt anyagi káros baleset történt a megyében, ami átlagosnak mondható. A közelgő ünnep előtt azonban jelentősen megnövekszik a forgalom a közutakon. Sokan rokonaikat, ismerőseiket látogatják meg. Érdemes körültekintően, az útviszonyoknak megfelelően közlekedni.

Fotó: Laufer László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában