Somogyhatvan

2018.03.21. 12:42

Tegnap még keresték a másik eltűnt nőt

Kedden tovább keresték azt a nőt, aki medvehagymázni indult el vasárnap egy másik nő társaságában a Somogyhatvanhoz közeli erdőbe, ám egyikük sem tért vissza.

Zsigmond József

Bélapátfalván gyakorlaton mutatkotak be a mentőcsoportok.

Forrás: Mediaworks/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Információink szerint egy anya és a lánya tűnt el. A rendőrség és a katasztrófavédelem ügyeletére hétfő reggel hét órakor érkezett a bejelentés az eltűnésről. A keresésükre nagy erőket mozgósítottak, és az idősebb nő holttestét egy három méter széles, két méter mély árokban meg is találta egy önkéntes reggel kilenc óra körül, a településtől közel három kilométerre.

A kedvezőtlen terepviszonyok miatt a helyszínt a Szabadszentkirályi Önkéntes Tűzoltó Egyesület quad járműveivel tudták csak megközelíteni a szigetvári tűzoltók, akik a holttest kiemelésében segédkeztek. Úgy tudjuk, egy megáradt patakba eshetett a két nő és az sodorta el őket. A másik nő után hétfő késő estig kutattak, ám nem jártak sikerrel.

– Kedden hajnalban Szigetváron gyülekeztünk és kaptuk meg az elizgatást – mondta el lapunknak Földvári János, a Szentlőrinci Polgárőr Egyesület elnöke. – A nap során újra körbe jártuk a térséget, átkutattuk a partmedret. A keresésben közel negyven fő vett részt tegnap, a rendőrségen, tűzoltókon kívül, civilek és a szentlőrinci, királyegyházai, csonkamindszenti, bodai, hetvehelyi, bükkösdi polgárőrök.

Mint megtudtuk, a patak a hétvégi nagy esőzés miatt áradhatott meg. Kedd estig nem sikerült megtalálni a fiatalabb nőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában