halálos baleset

2018.06.21. 10:34

Motoros és autós rohant egymásba, előbbi életét vesztette az ütközésben

Egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2018. június 21-én 9 óra 50 perckor a 66-os főút, Magyarszék és Oroszló közötti szakaszán. 

Halálos kimenetelű baleset történt a 66-os úton Magyarszék közelében csütörtök délelőtt. Információink szerint egy személygépkocsi Magyarszék felől haladt Sásd irányába, mikor a sofőr úgy döntött, hogy az egyenes úton megfordul a kocsijával. Eközben az azonos sávban érkezett egy motoros, aki megpróbálta kikerülni az úton manőverező személygépkocsit, ám ez nem sikerült neki.

Oldalról nekiment az autónak, az ötvenkét éves motoros férfi pedig a bal első ajtón keresztül berepült a kocsiba. A férfit a helyszínre érkező komlói hivatásos tűzoltók emelték ki, a kiérkező mentők sajnos már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette. A személyautóban két fiatal – egy fiú és lány – utazott, akiket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A műszaki mentés és helyszínelés idejére a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat elterelték, kerülni a 6602-es számú úton, Magyarhertelend irányába lehetett. Az útzárat késő délután oldották fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában