felhőszakadás

2018.08.01. 19:47

Elöntötte a sár az utat Szellemvárosnál, le kellett zárni

Folyamatosan dolgoznak, hogy megtisztítsák a Postavölgyi utat a szakemberek, de a szakasz balesetveszélyes. A 41-es busznak is kerülnie kell.

bama.hu

Hatalmas felhőszakadás érte el szerda délután Pécs déli részét. A szupercella Árpádvárosnál és Nagyárpádnál okozta a legnagyobb problémát, ugyanis a sár elöntötte az utat a Postavölgy bevezető szakaszánál.

Olvasónk beszámolója szerint jelenleg is dolgoznak a helyszínen a Biokom szakemberei, de folyamatos az utánpótlás a sáros hordalékból, és az esti sötétség is hamarosan leszáll. Így információink szerint az utat teljesen le kellett zárni a forgalom elől, mert balesetveszélyessé vált. A 41-es busz terelő úton közlekedik.

Az a szakasz ott található, ahol 57-es útról bekanyarodunk Postavölgybe a 41-es busz vonalán. Ez a rész most lezárva az y-kereszteződésig. A 41-es járatnak ezért most kimarad a Kálinger és a Trafóház megálló mindkét irányba. Holnap reggel se fog még járni a busz, sötétedéskor abbahagyják a munkát, és csak délelőtt kezdik megint, hókortóval és locsolóautóval és munkásokkal küzdenek az elemekkel – tudtuk meg olvasónktól, Rolandtól, akinek köszönjük a képeket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában