váltás

2018.10.26. 15:30

Elbúcsúzott a Dakos József, a megyei rendőrfőkapitány

Csongrád megyében folytatja pályafutását a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

police.hu

Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány előterjesztésére és a Csongrád Megyei Közgyűlés támogató javaslata alapján Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor 2018. november 1-jei hatállyal kinevezte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének Dakos József rendőr dandártábornokot, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét, aki az erről rendelkező miniszteri határozatot a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság állománygyűlésén veszi át.

A megyei rendőrfőkapitány a határőrség és a rendőrség kötelékében közel 24 évig szolgált a megyében. Kiemelkedő munkája elismeréseként a 2018. október 26-án megtartott állománygyűlésen az országos rendőrfőkapitány elismerésben részesítette a megyei rendőrfőkapitányt.

Magyarország belügyminisztere 2018. november 1-jei hatállyal dr. Fellegi Norbert rendőr ezredest bízta meg a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével. Az erről szóló okmányt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság állománygyűlésén az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában