bűnmegelőzés

2018.11.29. 10:30

Közös munkaértekezletet tartottak a baranyai erdészek és a rendőrök

Folytatódott a Szigetvári Rendőrkapitányság kezdeményezésére tavalyi évben indult együttműködési program.

police.hu

Keszi László, a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatójának meghívására 2018. november 27-én az almamelléki Sasréti vendégházban került sor az idei értekezletre, ahol az együttműködés elmélyítésére és a közös gondolkodásra nyílt lehetőség rendőrök és erdészek között. Az értekezlet fő témája a térséget jellemző problémák, lehetőségek megtárgyalása volt a falopások és más erdészeti jogsértések megelőzésének és felderítésének érdekében.

A munkamegbeszélésen részt vett Dr. Fellegi Norbert r. ezredes megbízott megyei rendőrfőkapitány, a megye rendőrkapitányságainak vezetői, a bűnügyi és rendészeti vezetők, valamint a Baranya megye területén dolgozó erdészeti vezetők. A rendezvényt Ripszám István, a Mecsekerdő Zrt. termelési vezérigazgató-helyettese nyitotta meg, majd Pintér Ottó kereskedelmi osztályvezető beszélt a faanyagok szállításához kapcsolódó dokumentációról és azok ellenőrzési metodikájáról. Dr. Varga Tamás üzemtervezési osztályvezető ismertette az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló törvény módosításához kapcsolódó aktualitásokat.

Dr. Fellegi Norbert r. ezredes köszönetét fejezte ki az eddigi együttműködésért, valamint kezdeményezésére megállapodás született a két szerv között a témát érintő közös szakmai képzések megvalósítására is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában