krimi

2019.09.11. 15:13

Elítélték a magamutogató pécsi szatírt

A Pécsi Járásbíróság a szeptember 10-én megtartott előkészítő ülésen a vádlottat 2 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt – mint többszörös és különös visszaesőt – egy évi börtönre és kettő évi közügyektől eltiltásra ítélte.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott férfi 2017. szeptember 9-én 19.00 óra körüli időben egy pécsi játszótéren a fűben feküdt, majd kigombolta a nadrágját, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett, amelyet észleltek a sértettek. A vádlott észrevette, hogy a két sértett nézi őt, ezért feléjük fordult és úgy folytatta az önkielégítést.

A vádlott 2017. szeptember 10-én 21 óra 30 perckor egy pécsi lakóház előtti füves területen kigombolta a nadrágját, szabaddá tette a nemi szervét és önkielégítést végzett, miközben oly módon próbálta magára felhívni a figyelmet, hogy a házban lakó egyik sérteett nevét kiabálta.

A vádlott kiabálására felfigyeltek további sértettek. A vádlott észrevette, hogy a sértettek felfedezték, majd folytatta az önkielégítést.

Egyikük elzavarta a ház elől a vádlottat, aki azonban rövid időn belül visszatért a lakóházhoz és egy fa mögött folytatta az önkielégítést, amit egy időközben a helyszínre érkező rendőrjárőr észlelt. A vádlott cselekményeit nemi vágyának felkeltése céljából végezte, e célból mutogatta magát.

Kóros elmeállapota enyhe fokban korlátozta cselekménye következményeinek felismerésében és e felismerésnek megfelelő cselekvésben.

Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!