csalás

2019.12.04. 13:30

Brit vezetői engedély lapult a diósviszlói zsebben

Befejezték a vizsgálatot a rendőrök annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki hamis vezetői engedéllyel közlekedett Pécsen.

police.hu

Pécs, 2017. december 20. Új szolgálati gépjármûvek a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság udvarán rendezett átadási ünnepségen Pécsen 2017. december 20-án. Hetvenegy autót kapott a megyei rendõrség. MTI Fotó: Sóki Tamás

Közokirat-hamisítás elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 29 éves diósviszlói férfi ellen, akit a rendőrök még augusztusban igazoltattak Pécsen, Kertvárosban. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, azonban a ruházatának átvizsgálása során a zsebéből előkerült egy brit vezetői engedély, amellyel kapcsolatban felmerült a gyanúja annak, hogy az okmány hamis. A gépkocsivezetőt előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták gyanúsítottként.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!