videó

2020.09.25. 12:05

Fényes nappal ütöttek, rugdostak egy fiatalt Kertvárosban

Egy olvasónk küldött videót arról, hogy csütörtökön napközben egy embert bántalmaznak az ANK előtt Pécsett. Később kiderült, hogy egy iskola közeli dohányzás miatt pattant ki a balhé.

bama.hu

Járókelők között készített videót arról egy ismeretlen, ahogyan egy férfi egy földön fekvő embert, üt, majd megrúg Pécsett. Az ANK közelében rögzített esetet többen döbbenten nézték és kommentálták, de volt olyan is, aki besegített az inzultusba. A videó azzal ér véget, hogy a bántalmazott felkel, valószínűleg menekülőre fogta.

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.bama.hu/wp-content/uploads/2020/09/verekedes.mp4"][/video]

Mint olvasóinktól megtudtuk, a történet előzménye, hogy az iskolánál fiatalok dohányoztak, ami miatt egy tanár felelősségre vonta az illetőket. A szóváltás közben egy férfi érkezett, aki aztán erőszakot alkalmazott.

Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget, hogy hozzájuk érkezett-e bejelentés az incidensről, illetve, hogy szükség volt-e hatósági intézkedésre.

A rendőrség tájékoztatott, hogy az esettel kapcsolatban a mai napon érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, amely alapján a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Kerestük az iskolát is az ügyben, amint válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában