krimi a köbön

2021.01.29. 15:41

TEK-es akció zajlik Baranyában: páncélosok, alacsonyan szálló helikopter is felbukkant

Egyelőre nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy mi indokolta a szokatlan járművek baranyai felbukkanását. A pécsváradi polgármester szerint egy bűnözőt keresnek.

bama.hu

Több olvasónk is eljuttatott egy videót, melyen az látszik, hogy a Siklósi úton egy páncélos nagy sebességgel megy a belváros irányából. Kollégánk helikoptert is látott a régi kertváros felett alacsonyan repülni.

Háromnegyed négykor a belváros felett is tett egy kört a helikopter.

Frissebb infók ebben a cikkben:

https://www.bama.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tovabbra-is-szokesben-a-rejtelyes-bunozo-drogugylet-miatt-tartott-a-hajtovadaszat-3526852/

Korábban írtuk: Estére kiderült, kit üldöztek a készenlétisek

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) 2021. január 29-én egy kábítószerrel kapcsolatos eljárásban hajtott végre nyomozási cselekményeket. Mivel az üggyel összefüggésbe hozható egyik személy a rendőri intézkedés alól kivonta magát, a KR NNI a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérte az elfogáshoz. A férfi a meneküléshez használt autót feltehetően hátrahagyva a zöldhatáron keresztül külföldre szökött.

A rendőrség kéri, hogy aki az SJJ-737 forgalmi rendszámú fekete BMW X6-os autót látta, illetve azzal kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A rendőri művelet az esti órákban befejeződött, a nyomozás részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Korábban írtuk: Fél megyét érinti az akció, Zádori szerint egy bűnözőt keresnek

A pécsváradi polgármester, Zádori János ezt tette ki a Facebook-oldalára.

„Kedves Pécsváradiak!

Így 30 telefon után, szeretnék Mindenkit tájékoztatni, hogy Pécsváradon rendőrségi (TEK) akció van folyamatban, ami során egy bűnözőt keresnek. A bűntény nem nálunk történt, de valószínűsíthető, hogy itt bujkál!”

Ezeken kívül a megyéből rengeteg olvasónk jelezte, hogy feléjük is felbukkant a TEK.

Anna írta nekünk, hogy a TEK autói ma délután 17:15-kor végigvonultak a Geresdlak-Himesháza falvakban is.

Péter azt írta, hogy Pellérd felett illetve a Pellérd-Szőlőhegy felett is elég hosszú ideig körözött a rendőrségi helikopter, alacsonyan szállva és távcsővel pásztázva a terepet.

Már délelőtt TEK-es autók gyülekeztek az M60-as autópálya több baranyai szakaszán. Kozármislenynél és Bólynál is felbukkantak a járművek.

Az esettel kapcsolatban megkerestük az ORFK-t, ahonnan a következő válasz érkezett:

„Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a folyamatban lévő rendőri intézkedésről a későbbiekben adunk tájékoztatást.”

Amennyiben több információval rendelkezünk, azonnal hírt adunk olvasóinknak róla.

Egy olvasónk ezt a videót küldte:

[video width="544" height="320" mp4="https://www.bama.hu/wp-content/uploads/2021/01/1931145video1611918588.mp4"][/video]

[video width="368" height="656" mp4="https://www.bama.hu/wp-content/uploads/2021/01/1961731video1611933758.mp4"][/video]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában