Többet tudunk az ügyről

2021.01.29. 22:56

Továbbra is szökésben a rejtélyes bűnöző, drogügylet miatt tartott a hajtóvadászat

Frissítve: a meneküléshez használt autót szombaton megtalálták, a vezetője viszont továbbra is szökésben van. Mint arról a bama.hu elsőként beszámolt, egész délután üldözött valakit a TEK Baranyában. A rendőrség éjszaka közleményt adott ki az ügyben.

police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) 2021. január 29-én egy kábítószerrel kapcsolatos eljárásban hajtott végre nyomozási cselekményeket. Mivel az üggyel összefüggésbe hozható egyik személy a rendőri intézkedés alól kivonta magát, a KR NNI a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérte az elfogáshoz. A férfi a meneküléshez használt autót feltehetően hátrahagyva a zöldhatáron keresztül külföldre szökött.

A rendőrség kéri, hogy aki az SJJ-737 forgalmi rendszámú fekete BMW X6-os autót látta, illetve azzal kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A rendőri művelet az esti órákban befejeződött, a nyomozás részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást,

zárult a rendőrség közleménye.

Az autót 2020-ban gyártották, az ára felszereltségtől függően bruttó 30 millió forint felett van. A Jármű Szolgáltatási Platform alapján a gépkocsi eredetvizsgálatára január 8-án került sor. A nyilvánosan elérhető képek aznap készültek a BMW-ről.

A kocsi külföldön került forgalomba, a fellelhető képen még az alábbi képen látható rendszámmal futott. Rövid nyomozás alapján azt derítettük ki, hogy Németországból hozták be a rendszám alapján.

Frissítve: a rendőrség szombaton délután azt közölte, hogy megtalálták az autót.

„Köszönjük a lakosság segítségét!

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) 2021. január 29-én egy kábítószerrel kapcsolatos eljárásban keresett egy férfit, aki kivonva magát a rendőri intézkedés alól egy autóval elmenekült. A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható férfi a járművet ismeretlen helyen hátrahagyta és megszökött.

Az autó felkutatásához a KR NNI a lakosság segítségét kérte, majd január 30-án délben a keresett kocsit a rendőrök megtalálták.

Az ügyben jelenleg is folyamatban vannak még nyomozási cselekmények, ezért további részletekről a későbbiekben tudunk beszámolni”, olvasható a közleményben.

Korábbi cikkünket itt olvashatja:

https://www.bama.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tek-es-akcio-zajlik-pecsett-pancelosok-alacsonyan-szallo-helikopter-is-felbukkant-3525760/

Címkék#tek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában