Valakit zavart a muzsika

2021.01.21. 13:27

Vérző fejű zenészhez riasztották a rendőröket

A pécsi nyomozók súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást egy 29 éves pécsi férfi ellen. 

bama.hu

A Budapest Környéki Törvényszékre kísérik 2020. augusztus 22-én Cs. Tibort, akit egy tizenegy évvel ezelõtti emberöléssel gyanúsítanak. 2009 szeptemberében egy idõskorú férfit érdi lakásában, a földön fekve, testén bántalmazás nyomaival, megkötözve és letakarva találtak meg. A 77 éves férfi a kórházban belehalt sérüléseibe. A gyanúsított hosszú évekig bujkált, egy az ügyben letartóztatott férfi vallomása alapján országos elfogatóparancsot adtak ki ellene, és elrendelték nemzetközi körözését. 2020. július 2-án Svédországban elfogták, kiadatása után augusztus 18-án a Pest megyei rendõrök õrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Bejelentés érkezett szerdán 20-án 16 óra 45 perckor a rendőrség ügyeletére arról, hogy Pécsett, a Hal téren megütöttek egy férfit, és vérzik a feje.

A rendőrök megállapították, hogy egy 29 éves pécsi férfi szóváltásba keveredett egy másik férfival, mert zavarta annak zenélése.

A férfi a zenélésnek úgy vetett véget, hogy egy teleszkópos ablakemelővel fejbe ütötte a sértettet.

Az egyenruhások a helyszínen elfogták a bántalmazót, majd előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét.

Ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában