TEK-akció

2021.02.04. 14:37

Folytatódott a hajtóvadászat a pécsi belvárosban, Grubacs lakására csaptak le

Nagy erőkkel érkeztek a Munkácsy utcába a TEK-esek csütörtökön kora délután.

bama.hu

FAfalse1101111X1XX1XX111XX111XX111

Fotó: POKMPCS1020-BAR

Ma délután TEK-esek jelentek meg a pécsi Munkácsy utcában, ahol épp egy építkezés zajlik. A házban a munkák még folyamatban vannak, de egyes lakásokat már átadták a lakóknak. A TEK-esek körbezárták az épületet, az udvaron fegyveres civil rendőr állt. Információink szerint a média által drogbárónak hívott férfi, Grubacs Igor ide volt bejelentve.

Úgy tudjuk, a lakást átkutatták, majd a helyszínről távoztak a TEK-esek.

Lapunk is beszámolt róla, hogy Magyarország legnagyobb drogfogását leplezték le a rendőrök a napokban. A történet Miskolcról indult, az ottani rendőröknek a fülébe jutott, hogy a 36 éves K. Krisztián és a 37 éves S. Sándor egy nagyobb drogszállítmányt vesz át Budapesten. Múlt héten az egyik fővárosi mélygarázsban épp az autókba pakolták a drogot, mikor a rendőrök rajtuk ütöttek. Összesen 44 fél kilós csomagban összesen 22 kilogramm marihuánát találtak, illetve más helyszíneken további 59 kilogramm marihuánát, 220 gramm kokaint és két fegyvert foglaltak le. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül negyedmilliárd forint.

A drogüzlet szervezője, Grubacs Igor elmenekült. Január 29-én hajtóvadászat indult, amint arról a bama.hu elsőként beszámolt, a délutáni, esti órákban Baranya megyében jelentős létszámú rendőr és TEK-es jelent meg. Az első információ az volt, hogy a kocsit hátrahagyta, és a zöldhatáron át elmenekült, de azt is feltételezik, hogy még Baranyában bujkál.

https://www.bama.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tek-es-akcio-zajlik-pecsett-pancelosok-alacsonyan-szallo-helikopter-is-felbukkant-3525760/

A rendőrség tehát továbbra is keresi Grubacs Igort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!