grafikon

2021.04.27. 10:22

Ennyi baleset történt Baranyában egy hét alatt

Nem adták meg részükre az elsőbbséget, súlyos sérülést szenvedtek.

police.hu

Baranya megye közútjain 2021. április 19-e és 25-e között nyolcan sérültek meg közúti közlekedési balesetben. Összesen 43 közlekedési baleset történt, amelyből hét személyi sérüléssel járt. A személyi sérüléses balesetek közül három súlyos, négy pedig könnyű sérüléssel végződött.

A sérüléssel járó baleset közül három elsőbbség meg nem adása miatt következett be, és mindhárom Pécsett történt. Az egyik esetben az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát hagyta figyelmen kívül egy balra kanyarodó személygépkocsi vezetője, majd ütközött neki a szabályosan haladónak, egy másik esetben a körforgalomban egy járművezető nem adta meg a motorosnak az elsőbbséget, a harmadik esetben pedig a zebrán áthaladó gyalogost ütötte el egy személygépkocsi vezetője.

További négy baleset követési távolság be nem tartása, rosszullét, figyelmetlen vezetés, valamint műszaki hiba miatt történt.

Kérjük a közlekedés résztvevőit, hogy ha elsőbbségük is van, akkor is minden esetben győződjenek meg arról, hogy azt megadják-e részükre!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!