felháborító

2021.05.19. 17:35

Döbbenet a pécsi játszótéren! Fényes nappal szexelt egy csöves pár

Egy anyuka kereste meg a szerkesztőségünket, hogy a pici gyermekével indult volna a közeli játszótérre, ám ott szexelő párt találtak szerdán délben.

bama.hu

Az alábbi fotót egy pécsi anyuka készítette a mai napon, és küldte el a bama.hu szerkesztőségének. Mint olvasónk írta, nincs rá megfelelő szó, amit látott a Köztársaság téren, Pécsett fényes nappal.

Az anyuka elmondta, szerdán dél és egy óra között történt az eset. Mint írta, valami szer hatása alatt lehetett a pár, a helyszínen egy boros műanyagüveget látott, de nem kizárt, hogy nem csak ez lehetett náluk, bennük.

„Szó szerint szexeltek, mert látta az anyuka, hogy nem csak ugrabugrál a srác ölében a lány.

Azt is megírta nekünk, hogy többször előfordult, hogy ott volt az említett pár a játszótéren. Feltételezhető, hogy hajléktalanokról van szó, úgy tudjuk, hogy a padokon is alszanak gyakran.

Olvasó azt is leszögezte, volt hogy a bokrok alá ürítettek, ahol a gyerekek már nem tudnak játszani.

Mint elmondta, a fotón szereplő hölgy a Konzumnál szokott lenni, ott sem a normális viselkedéséről híres. A játszótér mellett van egy gyógyszertár, ők is sokszor látták már őket, és el is zavarták onnan a csöveseket.

Frissítés: (19:02)

Az ügyben megkerestük a rendőrséget, hogy érkezett-e hozzájuk bejelentés az esettel kapcsolatosan.

Mint írták, a megkeresésében szereplő, vagy ahhoz hasonló esettel kapcsolatban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra válaszadásuk időpontjáig bejelentés nem érkezett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában