Jelentkezzen, aki látta!

2021.07.14. 15:34

Fiatal biciklis lányt ütöttek el, szemtanúkat keres a rendőrség

Egy autós elütött egy kerékpárost Pellérden, majd elhagyta a helyszínt. Szemtanúkat keresnek a rendőrök.

bama.hu (forrás: police.hu)

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/1762/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt. Egy fiatal lány június 29-én 16 óra 30 perc és 18 óra között kerékpárral közlekedett Pellérden, a Dózsa György utcában. A Vasút utca kereszteződésénél a biciklis a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, a kerékpárt tolva akart átkelni az úttest túloldalára, amely során egy balról érkező autós megállt, hogy átengedje az úton. A lány ezután a Dózsa György utca melletti járdán kívánta folytatni útját, azonban az úttest túloldalához érve – még az úton – felült a kerékpárra.

Ekkor egy ismeretlen gépkocsi érintőlegesen nekiütközött a bicikli hátsó kerekének, amelynek következtében a lány elesett. Az ismeretlen autós megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti balesetnek, vagy érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában