lezárt ügy

2021.08.12. 10:53

Balesetet szenvedett, így bukott le a hamis rendszámmal

A szigetvári rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki közlekedési baleset részese volt, majd a helyszínelésnél kiderült, hogy az autóján átszerelte a rendszámot.

bama.hu (forrás: police.hu)

Nyíregyháza, 2017. június 7. A nagy víznyomástól a szakadó esõben és viharos szélben leesett rendszámtáblák a városi rendõrkapitányság épületében, Nyíregyházán 2017. június 7-én. A rendõrség munkatársai az elõzõ esti esti vihar után több mint ötven elhagyott rendszámtáblát szedtek össze a városban. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 50 éves helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. június 14-én 17 óra körül a 6-os főúton közlekedett személygépkocsijával Szigetvár és Molvány között, majd az autójával egy közúti közlekedési baleset részese lett.

A helyszínre érkező rendőrök intézkedés alá vonták a férfit, majd megállapították, hogy a balesetet megelőzően egy másik autó hatósági jelzését szerelte fel a gépjárműre. A férfi gyanúsítotti kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta azt is, hogy szerette volna kipróbálni a gépkocsit, amelyre indulás előtt egy másik autója rendszámát tette át.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában