Lezárt ügy

2021.08.04. 11:02

Hamis rendszámmal autókázott, lebukott

A Siklósi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a férfinek az ügyében, aki egy másik jármű rendszámát szerelte fel az autójára.

bama.hu (forrás: police.hu)

Nyíregyháza, 2017. június 7. A nagy víznyomástól a szakadó esõben és viharos szélben leesett rendszámtáblák a városi rendõrkapitányság épületében, Nyíregyházán 2017. június 7-én. A rendõrség munkatársai az elõzõ esti esti vihar után több mint ötven elhagyott rendszámtáblát szedtek össze a városban. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 20 éves helyi férfi ellen. A járőrök július 18-án reggel intézkedés alá vontak egy gépjárművezetőt.

Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a férfi egy másik autó rendszámát helyezte fel az általa vezetett autóra. A rendőrök elfogták a férfit és előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában