Borzasztó!

2021.09.30. 13:24

Belvárosi általános iskolánál mutogatta magát a hajléktalan

A Pécsi Járásbíróság a mai napon elrendelte egy férfi letartóztatását kétrendbeli szeméremsértés vétsége alapos gyanúja miatt.

bama.hu (forrás: Pécsi Törvényszék)

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított szeptember 26-án a délutáni órákban Pécsett, egy élelmiszerbolttal szemben található járdaszakaszon, egy autóbuszra váró nőtől pénzt kért, és amikor elutasító választ kapott, letolta előtte a nadrágját és önkielégítést végzett.

Szeptember 28-án a gyanúsított Pécs belvárosában, a délelőtti órákban egy általános iskola előtti téren található padon ülve, ittas állapotban önkielégítést végzett. E tevékenysége során megszólított egy arra járó lányt, felhívta magára a figyelmet. A lány ránézett és észlelte a gyanúsított tevékenységét.

A gyanúsított hajléktalan, gondnokság alatt áll és személyiségzavarban szenved. Többszörösen büntetett előéletű erőszakos vagyon elleni bűncselekmények, személy elleni erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt, illetve más büntetőeljárás hatálya alatt is áll. Feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén igyekezne megszökni vagy elrejtőzni és újabb bűncselekményt követne el, így a bíróság elrendelte a letartóztatását egy hónapra.

Az ügyész és a gyanúsított a bíróság végzését tudomásul vette, a gyanúsított védője az ülésen nem volt jelen, neki öt nap áll rendelkezésére az esetleges fellebbezés bejelentésére, így a bíróság határozata nem végleges.

Sajnos nem ez az első eset iskola környékén, ugyanis nemrégiben beszámoltunk róla, hogy egy másik általános iskolába jutott be, majd ott zaklatott lányokat egy férfi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában