baleset

2021.09.14. 13:33

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M6-oson Paksnál

A baleset a sztráda Pécs felé vezető oldalán történt.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Paks térségében kedden kora délután. A balesethez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Helyszínen tartózkodó munkatársunk jelentése szerint egy embert két civil ruhás rendőr fogott le a tűzoltók segítségével, majd a mentőbe emelték. A férfi közben válogatott szidalmakat kiabált. Mindez a felüljáró alatt történt, a baleset helyszínétől 200 méterre. Ekkor még a rendőrök nem értek ki, csak ez a civil rendőr autó állt a helyszínen. Vélhetőleg menekülni próbált az illető.

A teol.hu megkeresésére Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy az M6-os gyapai lehajtója közelében a gépkocsi sofőrje eddig ismeretlen okból berántotta a kéziféket, ennek hatására autója megpördült, és a szalagkorlátnak csapódott. Személyi sérülés nem történt. Útlezárás nincs, de a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Címkék#M6#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában