Elhúzták a csíkot

2021.10.08. 16:16

Dühbe jöttek a szabálytalankodásért megbüntetett autósok

A héten két szabálytalankodó férfi ellen is intézkedtek a közterület-felügyelők.

Zsigmond József

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Október 6-án délután Pécsett, a Nagy Lajos király útján egy szabálytalan parkolás miatt intézkedtek a közterület-felügyelők.

Az intézkedés közben megjelent a helyszínen az autó tulajdonosa, aki levette a szélvédőről az oda kihelyezett, intézkedésről szóló dokumentumot, majd azt összegyűrte, és eldobta.

Miután beült az autóba, odalépett hozzá az egyik közterület-felügyelő, ekkor a férfi kiabálni kezdett velük, majd megpróbálta becsukni a jármű ajtaját. Az ott álló közterület-felügyelőt többször meglökte az ajtóval, majd miután sikerült becsuknia azt, elhajtott a helyszínről.

Az eset során a sértett könnyebben megsérült. A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd október 8-án kihallgatták gyanúsítottként. Ellene szintén hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Október 7-én délelőtt Pécsett, a Lánc utcában szintén egy gépjárművel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek a közterület-felügyelők egy pécsi férfival szemben.

A férfi megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól, amely során meglökte az egyik közterület-felügyelőt. Az eset során a sértett nem sérült meg.

A rendőrök a 68 éves férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában