Bukták

2021.10.27. 18:58

Hetvenegy évesen árulta a drogot

 Idén majdnem minden hónapra jutott egy olyan drogdíler, akit sikerült a baranyai rendőröknek lekapcsolniuk.

Zs. J.

Kiderült, hogy a kocsiban ülő fiatalemberek kábítószert fogyasztottak. A nyomozók nem álltak meg ennél az esetnél, tovább göngyölítették, így jutottak el ahhoz a három komlói férfihoz, akik a drogot terjesztették.

Idén a legidősebb drogdíler, aki lebukott, egy 71 éves nő volt. Ő az árut Mohács területén terítette. Volt olyan eset, mikor iskola és kollégium közelében árultak drogot, de előfordult olyan is, mikor az albérlők postásként tevékenykedtek. A főbérlő egyeztetett a vásárlókkal, majd az előre elkészített csomagokat a két nőnek kellett a megbeszélt helyszínekre szállítaniuk. Ott az árut átadták, a kapott pénzt visszavitték a főbérlőnek.

A nyáron nagy felhajtás volt egy pécsi parkolóban. Egy kocsit körbevettek a rendőrök. Épp jókor érkeztek, mert a sofőr akkor adta át a drogot a vevőnek. A drogárus pécsi lakásán házkutatást tartottak a nyomozók, ahol több mint 600 ezer forintot, kábítószergyanús anyagokat, tablettákat foglaltak le.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában