Rejtély

2021.12.13. 13:13

Betörtek a rendőrségre, fontos kódokat loptak el

A Baranya Megyei Rendőrkapitányság a lakosok segítségét kérte, mivel titkos kódokat loptak el a rendőrségtől a napokban.

Zs. J.

Fotó: Sóki Tamás

Mint megtudtuk, a gyanúsított a kódokat különböző helyekre rejtette el Baranyában. Az első elrejtett kódhoz az információkat sikerült megszereznünk: megyeszéke Sopianae, négy torony.

A magánnyomozóknak tíz nap áll rendelkezésére, hogy az elrejtett kódokat felkutassa és visszajuttassa a rendőrségnek. A legügyesebb baranyai nyomozó információink szerint jutalomban részesül.

 

A fentiekben leírt történet egy  játék része, amit a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Portálon indított el. A neve: Nagy karácsonyi nyomozás. Összesen 10 kód helyét kell felkutatni. A kód birtokában lévő nyomozó 2021.12.24-én 13.00 óráig töltheti fel a kódról készült fotót.Nincs más dolga, mint figyelni a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Portál közösségi oldalt, ahol naponta közzéteszik a szükséges információkat. Ezek alapján tudják kinyomozni az elrejtett kódok helyét. Egy kódhoz tartozó információt három részletben tesznek közzé.

 

Az alkalmi nyomozókat a főkapitány úr sikeres nyomozás esetén jutalomban részesíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!