Frissítve!

2021.12.29. 19:47

Bombariadó volt a Kodály Központban (videó)

Félbe kellett szakítani a Rudán Joe koncertet, kollégáink a helyszínről tudósítanak!

bama.hu

Forrás: B. Zs.

Ma este tartja lemezbemutató koncertjét Rudán Joe a Kodály Központban, amit sajnos a kezdés után meg kellett szakítani!

Az ott tartózkodók arra lettek figyelmesek, hogy rendőrök lépnek a terembe, körülbelül a koncert kezdetét követően fél órával.

A szervek és az intézmény munkatársai mindenkit, közel 1000 embert kezdtek el kiterelni, kabát nélkül, bombariadóra hivatkozva. 

Kollégáink a helyszínen öt rendőrautót számoltak meg, és arról tájékoztattak, hogy az emberek fegyelmezetten követik az utasításokat. 

Cikkünket folyamatosan frissíteni fogjuk!

 

Frissítés, 19:57

A tűzoltók megérkeztek a helyszínre, elkezdték az épület átvizsgálását. Információink szerint egy névtelen bejelentés érkezett a rendőrségre, akik haladéktalanul értesítették a Központ munkatársait és a helyszínre siettek.

Az ott tartózkodóknak elkezdték kiadni a kabátjaikat, aki nagyon fázik, azt a Tudásközpont épületébe terelik be melegedni.

Valószínűleg több óráig is eltart az épület átvizsgálása.

Forrás: B. Zs.

Frissítés, 20:04

Már a mentők is megérkeztek a koncertteremhez, és pokrócokat osztanak a jelenlévőknek. Mindössze néhány tucat ember ment be a Tudásközpontba a hideg elől.

Az egyik fellépő zenész azt mondta munkatársainknak, hogy mindenképpen szeretnék megtartani a mai estén a koncertet, amely persze attól is függ, hogy az átvizsgálás mennyi időt vesz majd igénybe. 

Forrás: B. ZS.

Frissítés, 20:18

Megkezdték a résztvevők visszaterelését az épületbe, információink szerint folytatják a koncertet. Így feltehetőleg mindent rendben találtak a hatóságok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában