Tragédia

2022.01.04. 17:31

Hatalmas baleset történt kedd délután Pogánynál - két ember meghalt (galéria)

Baleset történt Pécsett az 58-as főúton. Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

Bama.hu (Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Fotó: Laufer László

Közlekedési baleset történt Pécsett az 58-as főút és a pécsudvardi elágazásnál. Frontálisan ütközött össze két gépkocsi az 58-as főút 7-es kilométerszelvényénél, Pogány térségében. Az egyik autóban ketten utaztak, a másikban hárman. Információink szerint az egyik autóból egy ember kirepült, aki a helyszínen életét vesztette. Úgy tudjuk, az autóban utazó másik személy is meghalt.

 

Az érintett útszakaszon jelenleg is helyszínelnek, teljes útzár mellett. A forgalom rendőri irányítás mellett halad.

 

A baleset ügyében felvettük a hatóságokkal a kapcsolatot. Amint lesz friss információnk, frissítjük cikkünket. 

 

Fotók: Laufer László

 

Frissítve (17:39)

A baleset ügyében megkerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot. Az esetről Berlász Viktória r. őrnagy, sajtóreferens rendőr őrnagy megkeresésünkre elmondta, hogy két személygépkocsi ütközött össze a pécsudvardi elágazásnál. A rendőrök teljes útzár mellett helyszínelnek. Értesüléseink szerint több súlyos sérült is van. 

 

Frissítés (17:46)

A járművekben összesen öten utaztak, egy utast a pécsi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emeltek ki. Az egységek emellett áramtalanították a járműveket. A beavatkozás idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

 

Frissítve (18:45)

A Police.hu is beszámolt a balesetről, az alábbiakban változatlanul közöljük.

 

Ketten a helyszínen életüket vesztették, teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

 

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál.  Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

 

Frissítve (01.05. 14:22)

A katasztrófavédelem közleményében megerősítette a hírt,  miszerint kedden délután az 58-as számú főúton, a pécsudvardi elágazónál két személyautó karambolozott, amelynek következtében az egyik jármű az árokba, majd az út melletti szántóföldre csapódott.

A pécsi hivatásos tűzoltó három tűzoltó járművel vonultak a helyszínre. Az egyik járműben ketten utaztak és a baleset következtében mindketten a helyszínen életüket veszítették, a másik autó három utasát sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Az egységek átvizsgálták és áramtalanították az autókat, biztosították a helyszínt és segítséget nyújtottak a balesetben szerencsétlenül járt járművezető kiemelésében. A műszaki mentés idejére teljes útzár volt az érintett szakaszon, a rendőrség irányította a forgalmat.

Forrás: Pécs HTP

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Kökénypuszta felé lehet.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában