Akció a belvárosban

2022.01.20. 17:08

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

Szirénázó rendőrautók, kisebb csődület, kíváncsiskodó szemek az ablakokban. Valakire lecsaptak a rendőrök.

DG

Fotó: Dömötör Géza

Sokan lehettek szemtanúi annak a jelenetsornak csütörtök nyugalmas délutáni óráiban, hogy megkülönböztetett jelzéssel érkező rendőrök egy autót állnak körül a Király utca végén Pécs belvárosában.

A helyszínre érkező munkatársaink maroknyi rendőrt láttak, majd egy óra múlva már bűnügyi helyszínelők jelentek meg. Egy fehér színű személygépkocsit fényképeztek bőszen, a kerekeit, a motorháztetőt vizsgálták alaposan, miközben több fegyveres rendőr szemlélődött az utca másik oldalán.

A helyszínen többen is találgattak, vajon mi állhat a fokozott rendőri seregszemle hátterében. Mint a filmeken, több idős asszony a függöny mögül kíváncsiskodott az ablakokban a környéken, ám mint ők sem, mi sem lettünk okosabbak, ezért megkerestük a baranyai rendőrséget.

A bama.hu a rendőrségtől megtudta, hogy egy folyamatban lévő nyomozás kapcsán egy feltételezett bűnelkövetővel szemben intézkedtek az egyenruhások. Bővebb információval emiatt egyelőre nem tudtak szolgálni.

Amint az ügyben érdemi információt közölnek, természetesen a bama.hu-n azonnal beszámolunk a fejleményekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!