Krimi

2022.01.17. 15:36

Újabb drogdílereket csuktak le megyénkben

A siklósi rendőrök négy férfi ellen indítottak eljárást.

bama.hu (forrás: police.hu)

Fotó: Shutterstock

A siklósi járőrök tegnap hajnalban Diósviszlón, a Petőfi utcában intézkedés alá vontak egy 29 éves vajszlói férfit. Az intézkedés során a rendőrök kristályos, kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, és kihallgatták gyanúsítottként, a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt amfetaminra és metamfetaminra pozitív jelzést adott.

A rendőrök az adatgyűjtést követően elfogtak és előállítottak további három férfit, majd őket is kihallgatták gyanúsítottként. Az alkalmazott kábítószer-gyorsteszt mindhármukkal szemben pozitív jelzést mutatott. A rendőrök a gyanúsítottak házaiban kutatást tartottak, amelyek során kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le.

A 31, 29 és 23 éves férfiakat őrizetbe vették. Ellenük kábítószer-kereskedelem egy 32 éves férfi ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi rendőrkapitányság.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!