Forgalmirend-változások

2022.02.09. 08:00

Folytatódik a csapadékvíz elvezetésének korszerűsítése Pécsett

Fotó: Fehér Gábor

Az Ybl Miklós utcában február 7-től délről észak felé haladva, mintegy 100 méteres szakaszon kezdődtek meg a munkálatok. A csapadékvíz-csatorna az út keleti tengelyébe kerül. A kivitelezés az útpadka vonalában történik, s mivel a tömegközlekedési járművek bekanyarodása a Veress Endre utca felől ezáltal nem lesz lehetséges, ezért az Ybl Miklós utcát az Építők útja kereszteződéstől a Veress Endre utcáig egyirányúsítják északról déli irányba. 

Az ellenkező irányú forgalmat a Berze Nagy János utca, Veress Endre utca és az Építők útja közötti szakaszának délről északra történő egyirányúsításával vezetik el.

Előreláthatólag február 21-től a csapadékvíz-csatorna kivitelezési munkálatok miatt a Szőnyi Ottó utcát lezárják, az zsákutcává válik, így megközelítése csak a Páfrány utca felől lesz lehetséges.

A helyreállítási munkálatokat követően a Műjégpálya előtt, a Veress Endre utca déli oldalán lévő korlátozások nyugati irányba tolódnak, ezáltal a lezárt szakasz rövidebb lesz.

A közforgalmi utakon, a korlátozások területén 30 km/órás sebességkorlátozás és parkolási tilalom is érvényben lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában