Jogerős ítélet

2022.02.23. 08:58

Tizenegy évet ülhet egy nevelt lányával erőszakoskodó somogyi férfi

Jogerősen tizenegy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla kedden azt a somogyi férfit, aki szexuális cselekmények végzésére kényszerítette nevelt lányát - tájékoztatta a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az MTI-t.

bama.hu (forrás: MTI)

Fotó: Shutterstock

A 44 éves vádlott egy somogyi településen élt élettársával, három közös gyermekükkel és a nő korábbi házasságából született kiskorú fiával és lányával - írta a vádhatóság.

 

A férfi a nevelt lányát fizikai bántalmazással fenyegetve, többnyire ittas állapotban rendszeresen szexuális cselekmények végzésére kényszerítette 2018 nyarától mintegy másfél éven át.

 

A védelem felmentés iránti fellebbezése folytán eljáró Pécsi Ítélőtábla - az első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék októberi ítéletét helybenhagyva - a férfit tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére fenyegetéssel, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában