Bukta

2022.03.04. 12:54

Ismét drogdílereket kaptak el a baranyai zsaruk, nem kevés cucc akadt fenn a rostán

Öt férfi ellen nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

bama.hu (forrás: police.hu)

 

Közúti ellenőrzés során vontak intézkedés alá a rendőrök 2022. március 2-án 19 óra 50 perckor Mohács-Sárhát külterületén egy személygépkocsit, valamint annak vezetőjét. A rendőrök a jármű átvizsgálása során a pótkeréktárolóban összesen csaknem fél kilogramm vákuum-csomagolt kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak, majd foglaltak le. A beszerzett adatok alapján a 34 éves hercegszántói férfi a lefoglalt növényi származékot azért szállította az autójában, hogy azt továbbértékesítse. 

 

Ezt követően a rendőrök elfogták, majd előállították azt a 31 éves hercegszántói férfit is, akitől a gépkocsivezető a lefoglalt kábítószergyanús anyagot átvette. A 31 éves férfi vaskúti ingatlana mögötti fás, bokros területen a rendőrök csaknem bruttó 3 kilogramm növényi anyagmaradványt, valamint a porciózáshoz használt eszközöket is találtak. A rendőrök megállapították azt is, hogy az elrejtett növényi származékot előzőleg egy 27 éves vaskúti férfitől vette át azért, hogy azt az intézkedés alá vont gépkocsivezetővel továbbértékesítsék.

 

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök egy bajai testvérpárnál is kutatást tartottak, a 41 éves férfitól csaknem 20 gramm, míg 43 éves bátyjától több mint 200 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

 

A nyomozók mind az öt férfit kihallgatták gyanúsítottként. A 27 éves vaskúti, valamint az értékesítésben részt vevő 31 és 34 éves hercegszántói férfiak ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem, a bajai testvérpár ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Címkék#drog#díler

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában