Megkerült a lopott telefon

2022.03.29. 13:00

Köszönő levélben fejezte ki háláját a siklósi rendőrök áldozatos munkájáért

A sértett pár órán belül visszakapta a rendőröktől az eltulajdonított értékeit, háláját köszönőlevélben fejezte ki.

bama.hu (forrás:police.hu)

Képünk illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen március 27-én azért, mert ellopták a telefonját. A sértett a nyomozóknak elmondta, hogy aznap a kora esti órákban lomtalanítás közben, amikor kivitte siklósi háza elé a hulladékot, letette a mobiltelefonját – amelynek a tokjában pénz is volt – egy régi kabátra, majd ottfelejtette azt. Mikor észrevette, hogy nincs meg a telefonja, akkor már hiába kereste a lomok között. Ezután visszanézte a házára felszerelt vagyonvédelmi kamera felvételeit, és látta, hogy a készüléket egy férfi vitte el.

 

A rendőrök pár órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd március 28-án hajnalban a lakásáról előállították a rendőrkapitányságra. A 29 éves egyházasharaszti férfinál megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított mobilt és a pénzt, és visszaadták azokat a tulajdonosnak. A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, ellene lopás elkövetése miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

 

A sértett köszönőlevélben fejezte ki háláját a siklósi rendőrök gyors és hozzáértő munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában