Pont került a végére

2022.03.03. 13:29

Visszakerültek a tulajdonoshoz a kicsalt horgászfelszerelések

Más nevére létrehozott céggel csalt ki horgászfelszereléseket több mint 35 millió forint értékben egy férfi Nagypeterden.

bama.hu (forrás:police.hu)

Ahogy arról korábban beszámoltunk a szigetvári nyomozók a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével február 2-án Nagypeterden elfogták azt a 29 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint csalással jutott több mint 35 millió forintot érő horgászfelszereléshez.

 

A gyanú szerint a férfi hamis adatokat felhasználva tízszer rendelt összesen több mint 35 millió forintért különböző horgászfelszereléseket és csónakmotorokat Németországból. A megrendelt termékekért nem fizetett, azokat továbbértékesítette. A rendőrök a megyében több házban és egy horgászboltban is kutatást tartottak, amely során megtalálták, és vagyonbiztosítás keretében lefoglalták a kicsalt felszerelések egy részét.

 

A rendőrök a lefoglalt eszközöket március 2-án átadták a sértett cég képviselőjének, majd a több száz horgászfelszerelést a Szigetvári nyomozók segítségével felpakolták a teherautóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában