Ijesztő helyzet

2022.04.27. 12:28

Egy kígyó nézett farkasszemet a pécsi autóssal

forrás: Baranya Speciális Mentők Egyesület

Fotó: Baranya Speciális Mentők Egyesület

Késő este érkezett a baranyai Speciális Mentők Egyesületéhez egy telefonhívás Pécsről. A riadt személy miután az összes létező, számba vehető telefonszámot felhívta, végül segítséget kapott. 

Ahogy elmondta, az autójával hazafelé tartva, a házától nem messzi rendőrlámpánál még megállt a piros jelzés miatt, miközben a szélvédő másik oldalán egy kígyó nézett vele szembe a szellőző alól.

A segítséget kérő teljes mértékben félt és irtózott a kígyóktól - így alig várta, hogy hazaérve, a gépkocsijából kiszállhasson. Miután hazaért, kezdődött az elsőre reménytelen telefonálgatás, hogy ki tud rajta segíteni.

Késő estébe nyúlt már az idő, mikor az egyesülettel fel tudta venni a kapcsolatot, így félretéve a családi fészket, indult a segítség Pécsre.

A helyszínre megérkezve némi szerelést követően a riadalmat okozó kígyót befogták, majd egy számára biztonságos helyen elengedték.


 

 

Címkék#kígyó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában