Krimi

2022.04.28. 20:20

Fegyelmi és méltatlansági eljárást indít a gyanúsított rendőr ellen a pécsi rendőrkapitány

Fegyelmi és méltatlansági eljárást indít a pénzintézeti rablásokkal és más bűncselekményekkel gyanúsított rendőr ellen a pécsi rendőrkapitány.

Police.hu

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a rendőr kétszer rabolta ki ugyanazt a pénzintézetet. A rendőrség teljes mértékben elhatárolódik a férfi cselekményétől, és elítéli azt.

Az ügy felderítésén dolgozó nyomozók mindvégig bűnözőként tekintettek az elkövetőre, majd amikor felmerült a gyanú, hogy az elkövető feltehetően a rendőrség hivatásos állományú tagja, értesítették a Nemzeti Védelmi Szolgálatot, és a beszerzett bizonyítékok alapján az ügyet – a további nyomozati és vizsgálati cselekmények elvégzése céljából – megküldték a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészségnek.

A férfi gyanúsítását követően a Pécsi Rendőrkapitányság vezetője a mai napon kezdeményezte a rendőr szolgálati beosztásából való felfüggesztését, valamint ellene fegyelemi és méltatlansági eljárást indított.

Címkék#krimi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában