Sokat barangolt

2022.05.11. 14:58

Drónnal keresték az eltévedt kölkedi idős nőt

Telefonon érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy eltűnt egy idős nő az egyik baranyai idősek otthonából.

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

A bejelentő annyit mondott, hogy a idős­otthon lakója délután három órakor távozott, ám estére sem tért vissza, illetve azt is elmondta, hogy az idős nő telefont sem vitt magával.  

A rendőrség, a Kiskassai Polgárőrség és a szekszárdi Kutató Mentő Egyesület a nő keresésére indult, mint közölték, hőkamerás drónnal is átkutatták az erdős területet Kölked környékén. 

– Az utolsó akkumulátorral szállt fel a drón, mikor a rendőrség kapott egy hívást, hogy egy horgász látta az idős hölgyet a Duna–holtág túloldalán. A horgásztól a nő segítséget kért, mivel eltévedt – írta közösségi oldalán a Kiskassai Polgárőrség. 
Autóval nem tudták megközelíteni a helyet, ahol a nő tartózkodott, így gyalogosan indultak érte. Hosszas keresés után megtalálták, de mivel a nő a hosszú gyaloglás során nagyon elfáradt, így hordágyra fektették, és a rendőrök, polgárőrök közös erővel vitték el a rendőrautóig.  

Éjfél előtt már saját ágyában pihente ki a nem várt kalandot az idős nő az idősek otthonában.  
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában