Változott az úticél

2022.05.27. 18:18

Külföldre szökött volna négy gyanúsított, akik közel 30 milliót loptak el egy villányi férfitól (videó)

A rendőrök két napon belül fogták el azt a négy gyanúsítottat, akik közel 30 milliót loptak el egy villányi férfitól.

Police.hu

Fotós: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki három férfit és egy nőt, akik a gyanú szerint 2022. május 23-án délután Villányban, egy Virágos utcai házból közel 30 millió forint értékben tulajdonítottak el készpénzt. A nyomozók megállapították, hogy a 32 éves siklósbodonyi férfit, valamint a 26 éves kákicsi nőt a sértett beengedte az otthonába, majd a pár ezt kihasználva elterelte a figyelmét, és eközben beengedték az ingatlanba a társaikat. Az 52 éves diószviszlói és 47 éves kórósi férfi egy szekrényből elvitt egy lemezkazettát, amelyben a házigazda pénze volt.

A rendőrök két napon belül beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd a diósviszlói és kórósi férfiakat az otthonukban, a siklósbodonyi férfit és a kákicsi nőt pedig a fővárosban, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának segítségével fogták el. A fővárosban elfogott pár autójának átvizsgálása során repülőjegyek is előkerültek, kiderült, hogy az Egyesült Királyságba akartak utazni.

A rendőrök mind a négy gyanúsítottat előállították a rendőrségre. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték a három férfi letartóztatását.

A férfiak, valamint a nő ellen lopás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

 


 

Címkék#bűneset
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!